بیشتر مردم فکر می‌کنند تمام ظروف به ظاهر پلاستیکی موجود در بازار، از جنس پلاستیک هستند. اما در صنایع پلیمر، هر نوع پلاستیکی اسم خاصی دارد و برای مصارف خاصی تولید می‌شود. هنگام خرید ظروف پلاستیکی جهت نگهداری غذا به برچسب روی ظروف دقت کنید که فاقد (BPA) یا ماده مضر (بیسفنول آ ) باشد. هرچند FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) تاکید جدی بر این موضوع دارد و با وسواس و دقت بالایی عدم وجود BPA در ظروف پلاستیکی را کنترل می کند. بنابراین ظروف پلاستیکی‌که پشت یا کف آنها فاقد برچسب فوق باشد و نشانه (Food Grade) یا عکس یک قاشق و چنگال کوچک بر روی آنها درج شده است، برای نگهداری مواد غذایی از جمله میوه‌ها و سبزیجات مناسب هستند. ظروف مخصوص نگهداری میوه‌جات و سبزیجات باید در‌های (air pipe) داشته باشند، یعنی در آنها به خوبی محکم شود و امکان نفوذ هوا به داخل ظرف وجود نداشته باشد.