استفاده از یخچال برای نگهداری نان، روند بیات شدن و کپک زدگی نان را تا ۳ برابر افزایش می‌دهد.  بنابراین جعبه‌های پلاستیکی با طول عمر بالا، عایق بودن در برابر رطوبت و قیمت مناسب بهترین گزینه برای نگهداری نان به دور از تابش مستقیم نور خورشید و در جایی سرد و تاریک هستند. اگر بیشتر از نان لواش استفاده می‌کنید به دلیل حساسیت بالایی که نگهداری این نان دارد، باید از جعبه‌های پلاستیکی استفاده شود. جعبه‌های دردار با قابلیت چفت و بست ‌شدن می‌توانند مانع بیرون ریختن نان‌ شوند. به علاوه با استفاده از ظروف مایکروفری می‌توان نانهای معمولی را در مایکروفر گرم کرد. در حالی که طعم نان ساندویچی یخ بسته در اثر حرارت مایکروفر تغییر می‌کند و باید از گرم کردن آن در مایکروفر خودداری کرد.