سازمان غذا و دارو (FDA) پلی‌پروپلین را برای ساخت ظروف ماست، ظروف پنیر خامه‌ای، ظروف خامه ترش و سایر فرآورده‌های لبنی تایید کرده است. به گزارش ایرنا، سازمان ملی استاندارد با صدور اطلاعیه‌ای به اهمیت بسته‌بندی انوع فرآورده‌های لبنی، در ظروف پلاستیكی شفاف اشاره کرده است. بر این اساس بهترین شیوه نگهداری پنیر در یخچال ظروف پلاستیکی و یا شیشه‌ای هستند. پس از خرید پنیر، آن را از بسته‌بندی خارج کرده و در ظرف پلاستیکی درب‌دار قرار دهید. توجه داشته باشید آب پنیر را نیز به ظرف جدید اضافه کرده و در یخچال قرار دهید. همچنین در مورد ماست از آنجایی که خاصیت اسیدی دارد و در ظروفی به غیر از پلاستیک ممکن است واکنش شیمیایی نشان دهد، بهترین گزینه برای نگهداری آن ظروف پلاستیکی خواهند بود. برای نگهداری خامه، سرشیر، کره و سایر لبنیات می‌توان از ظروف پلاستیکی دردار استفاده کرد.